Opleidingen 2024

Bluedrops introduceert met trots de bluedrops academy: een uitzonderlijk exclusief trainingsprogramma voor zwembadspecialisten en -leveranciers. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in de wereld van geavanceerde zwembadtechnologieën te vergroten.

Wat onderscheidt de bluedrops academy?

De sessies worden gegeven door ervaren technici/verkopers van bluedrops, die praktische inzichten en adviezen geven. Deze interactieve trainingssessies bieden een perfecte mix van theorie en hands-on oefeningen, waardoor de ultieme gelegenheid ontstaat om vragen te stellen, ervaringen te delen en te netwerken met andere deelnemers.

Waar en wanneer?

Drie meeslepende trainingssessies.

Belangrijke data om te onthouden:

- 22 januari 2024 / 9 to 15 uur: Bluematic (principe, technische werking en installatie, praktijkervaring, optionele onderdelen, prijzen)

- 24 januari 2024 / 9 tot 15 uur: Blue+ Waterbehandeling (dosing en hydrolyse) waterbehandelingen in het algemeen

- 7 februari 2024 / 9 tot 15 uur: Blue+ lampen, filters, pompen, robots, UV-C + UWE tegenstroompompen

De bluedrops academy vindt plaats in ons kantoor in Gent (bluedrops, Koninginnelaan 3, 9031 Gent). De trainingen beginnen om 9 uur 's ochtends en eindigen om 15 uur 's middags, met broodjes en drankjes tijdens de pauzes.

Waarom kiezen voor de bluedrops academy?

De bluedrops academy is een uitzonderlijk exclusief programma dat je nergens anders vindt. Je leert er alles wat je moet weten over Bluematic, waterbehandelingen en diverse andere onderwerpen. Na afloop ontvang je een certificaat dat je deelname aan de bluedrops academy bevestigt.

Wacht niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in. Scan de QR-code op de flyer of klik op de link (https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=qPuqtsiZ6kWJyZLtlm1fANHJXXs2llJJrwCK5ar4gDVUMjYyUklTQVhLSThERjRORVFRUVpKUVlUSC4u&origin=QRCode&qrcodeorigin=presentation)

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Mis deze buitengewone kans niet om je kennis uit te breiden en je concurrentievoordeel te versterken. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 09 123 45 67.

 

Praktische info:

22, 24 januari en 7 februarie van 9u00 tot 15u00

Adres: Koninginnelaan 3, 9031 Drongen

 

 

 

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing