bluedrops
pool specialists
& suppliers

webshop

 

 

bluedrops is een groothandel
in pool supplies & -service
binnen de Benelux & Noord-Frankrijk.

aquanale

Aquanale 2023

Binnenkort zijn we met bluedrops te gast op Aquanale, dé beurs voor de zwembadprofessional.

De beurs gaat door van 24 tot en met 27 oktober 2023 in de Koelnmesse in Keulen.

Je kan ons vinden in hal 7, stand D051/ C050.

Je zal kennismaken met ons diverse gamma aan technische installaties, robots, chemicaliën, rolluiken, lichten, liners, Cubetto poolhouses én STAY tuinmeubelen.

Kom zeker ons Bluematic systeem ontdekken! Dé oplossing om je zwembad te verwarmen met overproductie van zonnepanelen.

Op woensdag 25 oktober om 18 uur organiseren we een extra netwerkmoment op onze stand met heerlijke lokale bieren en een hapje.

Schrijf je nu in

catalogus

 

We gaan resoluut voor een uitgebreid aanbod, innovatie en duurzame materialen. Ontdek al onze producten en doorblader onze digitale catalogus. 

academy

 

Bij bluedrops vinden we het delen van onze kennis heel belangrijk. Word lid van onze bluedrops academy en maak kennis met onze technische opleidingen. 

service

Wij plaatsen de klant centraal en helpen bij de groei van hun bedrijf door met hen mee te denken en de nodige hulp aan te bieden. 

vacatures

We zijn een bedrijf in volle evolutie: #teampooloftomorrow blijft groeien. Wil je samen met ons bouwen aan het zwembad van morgen? Check dan onze vacatures. 
 

team

De basis van ons succes is het team. Bluedroppers creëren toegevoegde waarde voor onze klant, elke dag opnieuw. Dit is hoe wij het verschil maken.  
 
 
 

partners

Onze partners zijn kwalitatieve Europese producenten die een superieur assortiment aan artikelen aanbieden. Maak kennis met onze partners. 

contact

Vragen over ons uitgebreide en kwalitatieve productaanbod? Of meteen een offerte aanvragen? Neem rechtstreeks contact met ons op. 

27 MEDEWERKERS


5638 PRODUCTEN

6000 M2 MAGAZIJN


96% KLANTENTEVREDENHEID

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing