service

We plaatsen de klant centraal aan de hand van servicegerichte ondersteuning via de telefoon en op de werf door het delen van onze kennis. 
Klanten zijn bij ons geen nummer en worden snel geholpen. Onze dienst naverkoop biedt ook technische ondersteuning bij installatie of reparatie.  
En met meer dan 2000 m2 opslagruimte in onze magazijnen, zorgen we voor een vlotte levering van alle onze producten. 
 

THINK DIFFERENT


Buiten bestaande kaders denken is onze tweede natuur. We nemen de tijd om onszelf een spiegel voor te houden en kritisch te kijken naar eigen handelen. We zijn ambitieus en blijven waakzaam voor onze omgeving om zo non-stop het verschil te maken.

ACT POSITIVE


Positief denken is onze stuwende kracht. Het maakt ons creatiever, geeft ons goesting en zorgt ervoor dat we kijken naar mogelijkheden. Bij uitdagingen komen we in actie en gaan we als team op zoek naar oplossingen.

DO IT


Zeg wat je doet en doe wat je zegt is ons motto. We nemen verantwoordelijkheid, anticiperen en kiezen steevast voor doelgerichte acties.

MANY DROPS MAKE A POOL


Samenwerking is onze kracht. We geloven in de versterkende werking van een servicegericht netwerk. Integer handelen stimuleert een goede samenwerking en zorgt voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn.

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing