over ons

Samen bouwen we het zwembad van morgen, dat is dé missie van bluedrops.

We doen dat door innovatie producten te ontwikkelen, een servicegerichte werking uit te bouwen en onze kennis te delen met onze partners.  
Bluedrops is hierdoor de perfecte match tussen producten en zwembadbouwers in de Benelux, Frankrijk, Scandinavië en de DACH-landen.
We werken hiervoor samen met vooruitstrevende Europese topproducenten die een kwaliteitsvol assortiment aanbieden. 
Op basis van ons netwerk en onze jarenlange kennis van de sector, brengen wij innovatieve oplossingen voor de water-, wellness- en zwembadsector. 
Zo kan jij jouw bedrijf verder laten groeien en bouwen we samen aan het zwembad van morgen! 

THINK DIFFERENT


Buiten bestaande kaders denken is onze tweede natuur. We nemen de tijd om onszelf een spiegel voor te houden en kritisch te kijken naar eigen handelen. We zijn ambitieus en blijven waakzaam voor onze omgeving om zo non-stop het verschil te maken.

ACT POSITIVE


Positief denken is onze stuwende kracht. Het maakt ons creatiever, geeft ons goesting en zorgt ervoor dat we kijken naar mogelijkheden. Bij uitdagingen komen we in actie en gaan we als team op zoek naar oplossingen.

DO IT


Zeg wat je doet en doe wat je zegt is ons motto. We nemen verantwoordelijkheid, anticiperen en kiezen steevast voor doelgerichte acties.

MANY DROPS MAKE A POOL


Samenwerking is onze kracht. We geloven in de versterkende werking van een servicegericht netwerk. Integer handelen stimuleert een goede samenwerking en zorgt voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn.

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing