Zwembad Branche Dag

Op dinsdag 23 april staat bluedrops op de Zwembaddag. Een nieuwe expo en een extra ontmoetingsplek voor iedereen die werkzaam is in de zwembranche: badmeesters, receptionisten, badmeesters, schoonmaakpersoneel, zwembadtechnici en managers. Maar ook voor lokale bestuurders, zwembadbouwers en bedrijven die een zwembad hebben.

We zien je graag op onze stand 3.16.

Inschrijven is gratis en kan via onderstaande link

https://lnkd.in/eYdav9mJ

THINK DIFFERENT


Buiten bestaande kaders denken is onze tweede natuur. We nemen de tijd om onszelf een spiegel voor te houden en kritisch te kijken naar eigen handelen. We zijn ambitieus en blijven waakzaam voor onze omgeving om zo non-stop het verschil te maken.

ACT POSITIVE


Positief denken is onze stuwende kracht. Het maakt ons creatiever, geeft ons goesting en zorgt ervoor dat we kijken naar mogelijkheden. Bij uitdagingen komen we in actie en gaan we als team op zoek naar oplossingen.

DO IT


Zeg wat je doet en doe wat je zegt is ons motto. We nemen verantwoordelijkheid, anticiperen en kiezen steevast voor doelgerichte acties.

MANY DROPS MAKE A POOL


Samenwerking is onze kracht. We geloven in de versterkende werking van een servicegericht netwerk. Integer handelen stimuleert een goede samenwerking en zorgt voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn.

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing