bluematic energy kit nieuwbouw

04099001

Technische kenmerken

BLUEMATIC:
SMART ENERGY MANAGEMENT SYSTEM
bluematic verhoogt het eigen gebruik van opgewekte energie dankzi de P1 Data Module en Pool Command met als resultaat een slim zwembad met beperkte energiekost. Geschikt voor zowel nieuwe zwembaden of als renovatie toepassing een slim zwembad met beperkte energiekost. Geschikt voor zowel nieuwe zwembaden of als renovatie toepassing.
 
HOE HET WERKT
Werk al zwembadbouwer mee aan het zwembad van de toekomst en bouw slimme zwembaden!
Met de bluematic oplossing kan je op een eenvoudige manier elk zwembad slim en energiezuinig maken. Voor de eindgebruiker wordt het zo heel simpel om elk zwembad bedienen via de smartphone applicatie en voor de professional is er een platform om op afstand elk zwembad te monitoren. Koppel op een eenvoudige manier de blueplus toestellen zoals filterpomp, warmtepomp en waterbehandeling en krijg inzicht in alle parameters van het zwembad.
Even belangrijk is een energiezuinig zwembad. De bluematic P1 Data Module registreert via de P1 poort van de digitale meter de meterstanden en toont naast het actueel verbruik ook de eventuele overproductie.
Tenslotte maakt dit alles het mogelijk om jouw warmtepomp automatisch je zwembad te laten verwarmen bij een overproductie aan zonne-energie van je zonnepanelen, helemaal gratis dus!
Voeding
Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing