Aquanale

Aquanale 2023

Binnenkort zijn we met bluedrops te gast op Aquanale, dé beurs voor de zwembadprofessional.

De beurs gaat door van 24 tot en met 27 oktober 2023 in de Koelnmesse in Keulen.

Je kan ons vinden in hal 7, stand D051/ C050.

Je zal kennismaken met ons diverse gamma aan technische installaties, robots, chemicaliën, rolluiken, lichten, liners, Cubetto poolhouses én STAY tuinmeubelen.

Kom zeker ons Bluematic systeem ontdekken! Dé oplossing om je zwembad te verwarmen met overproductie van zonnepanelen.

Op woensdag 25 oktober om 18 uur organiseren we een extra netwerkmoment op onze stand met heerlijke lokale bieren en een hapje.

Vraag je toegangsticket aan

THINK DIFFERENT


Buiten bestaande kaders denken is onze tweede natuur. We nemen de tijd om onszelf een spiegel voor te houden en kritisch te kijken naar eigen handelen. We zijn ambitieus en blijven waakzaam voor onze omgeving om zo non-stop het verschil te maken.

ACT POSITIVE


Positief denken is onze stuwende kracht. Het maakt ons creatiever, geeft ons goesting en zorgt ervoor dat we kijken naar mogelijkheden. Bij uitdagingen komen we in actie en gaan we als team op zoek naar oplossingen.

DO IT


Zeg wat je doet en doe wat je zegt is ons motto. We nemen verantwoordelijkheid, anticiperen en kiezen steevast voor doelgerichte acties.

MANY DROPS MAKE A POOL


Samenwerking is onze kracht. We geloven in de versterkende werking van een servicegericht netwerk. Integer handelen stimuleert een goede samenwerking en zorgt voor een eindresultaat waar we trots op kunnen zijn.

Door op 'Alles accepteren' te klikken geeft u toestemming dat wij informatie over u kunnen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing